Placa de magneziu este un produs similar cu gips-cartonul. Este rezistent la mucegai, rezistent la foc, rezistent la apa, durabil, și nu conține compuși organici volatili. Placa de magneziu este folosita pentru pereti interiori sau exteriori, tavane, pardoseli, fațade și astereală.

Plăcile de MgO sunt disponibile cu următoarele dimensiuni 1220×2440/2750/3000 mm, și cu grosimi de 4,6,9,12,15,18,22,25 mm, dar pentru proiecte speciale se pot fabrica și dimensiuni atipice.

Este greu de tăiat o placă de MgO ?

Plăcile de 4,6,9 mm pot fi tăiate cu un cutter sau cuțit utilitar, grosimile mai mari de 12 mm pot fi tăiate cu un ferăstrau manual sau cu un ferăstrau electric.

Placa MgO necesită o tehnica specială de montare/aplicare ?

Montarea plăcilor de MgO se realizează cu usurință respectand aceleasi tehnici precum in montarea placilor de gips-carton.

Unde poate fi utilizată placa de Mgo?

Plăcile de MgO pot fi utilizate atât în aplicații interioare, cât și în exterior, cum ar fi: pereți despărțitori, tavane suspendate, astereală, pardosele flotante, panouri sip, construcții prefabricate, producție de uși rezistente la foc, uși de acces etc.

Pentru mai multe detalii în legatura cu placile din MgO si utilizarea acestora ne puteti scrie un mesaj folosind formularul de  contact.

Aveți întrebări legate de produsele din MgO?

Oferim consultanță pentru produsele noastre, acestea având utilizări multiple în domeniul construcțiilor și nu numai,