Dețineți un restaurant și căutați un mod pentru a preveni apariția și dezvoltarea mucegaiului?

Mediul cu umiditate ridicată din restaurante le face vulnerabile la mucegai, care poate strica calitatea alimentelor și poate crea alerte roșii în timpul inspecțiilor de sănătate. Echipamentele de depozitare și pregătirea alimentelor, în special, sunt extrem de sensibile la creșterea mucegaiului.

Deoarece mucegaiul crește în zone întunecate, neaerisite și neglijate, suprafețele din jurul chiuvetei, cuptorului cu microunde, în spatele congelatorului, cămarii și așa mai departe trebuie verificate cu atenție pentru mucegai. Unele dintre primele semne de mucegai sunt mirosurile de mucegai, petele noroioase, umezelile și scurgerile.Să discutăm modalitățile prin care puteți preveni cresterea mucegaiului în mediile de servicii alimentare:

Mențineți ventilația

Suprafețele care nu sunt aerisite sunt cele care trebuie avute în vedere. Asigurați-vă că aveți un sistem de ventilație adecvat care reduce cantitatea de umiditate din aer împreună cu alți contaminanți care încurajează creșterea mucegaiului.

Clădirile moderne sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că sunt mai etanșe și izolate, crescând astfel umiditatea mediului. Conform recomandărilor Agentiei pentru Protectia Mediului,  cel mai bine este să păstrați nivelul de umiditate în interiorul restaurantului între 30 și 50%.

Păstrați alimentele proaspete

Principala preocupare a unui restaurant este de a preveni mucegaiul pe alimente, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este să vă asigurați că toate zonele de depozitare a alimentelor sunt curate iar stocurile schimbate în mod regulat; eliminați stocul vechi cât mai devreme posibil.

În plus, mucegaiul poate contamina încrucișat produsele alimentare depozitate necorespunzător, deci asigurați-vă că inspectați fiecare produs alimentar înainte de al depozita, indiferent dacă îl primiți de la un hipermarket sau de la o piață locală. Bucătarii dvs. trebuie să fie instruiți să recunoască semnele de mucegai, mai ales atunci când vine vorba  de lactate.

Curățați aparatele în mod regulat

Membrii personalului dedicat ar trebui să se ocupe de curățarea obiectelor de argint, a aparatelor și a blaturilor  din bucătărie cât mai des posibil. Frigiderul trebuie curățat o dată pe lună. Nu abandonați locurile ascunse, cum ar fi conductele de aer condiționat și colțurile de sub chiuvete și în jurul unităților frigorifice.

În plus, curățați toți bureții, mopurile și prosoapele în fiecare zi și căutați orice mirosuri de mucegai care indică creșterea mucegaiului.

Investiți în materiale de construcție rezistente la mucegai

Materialele de construcție absorb adesea umezeala din mediul înconjurător și se țin de ea, creând un mediu extrem de umed.Materialele de construcție realizate din tehnologia MgO apar ca o soluție mai sigură și ecologică pentru a preveni creșterea mucegaiului și a mucegaiului.

Plăcile MgO și panourile din pardoseală oferă o rezistență ridicată la umiditate, făcându-le ideale pentru climă și medii umede. Plăcile MgO previn umflarea plăcii chiar și după expunerea pe termen lung la umiditate. Astfel, acestea mențin o stabilitate dimensională excelentă chiar și în condiții de umezeală.

În plus, acestea oferă proprietăți remarcabile de rezistență la foc care împiedică incendiul să înghită clădirea rapid.Plăcile ignifuge și plăcile de pardoseală ignifuge sunt clasificate drept A1 incombustibile și rezistente la umiditate, oferind în același timp adecvare structurală, integritate și izolație.

Deci, dacă sunteți în căutarea podelei MgO sau a unei plăci ignifuge pentru uz extern , ați ajuns la locul potrivit! Luați legătura cu furnizorii noștri principali de plăci de oxid de magneziu folosind formularul de contact.

Aveți întrebări legate de produsele din MgO?

Oferim consultanță pentru produsele noastre, acestea având utilizări multiple în domeniul construcțiilor și nu numai,