De ce să alegeți panouri de perete din MgO ignifuge?

Prima prioritate a fiecărei construcții este reducerea riscului de deteriorare a bunurilor și / sau a vieții prin luarea unei măsuri proactive și trecerea la panouri de perete rezistente la foc. Adevărul este că nici un perete nu este cu adevărat rezistent la foc; mai degrabă fiecare perete „rezistent la foc” oferă grade diferite de protecție împotriva incendiilor, în funcție de materialele utilizate în construcția sa.

Să analizăm câteva motive pentru care panourile necombustibile sunt importante în casele și facilitățile dvs.:

Protecție excelentă împotriva incendiilor

Un avantaj evident al instalării panourilor de perete rezistente la foc reprezintă nivelul suplimentar de protecție împotriva incendiilor pe care îl oferă. Comparativ cu fibrocimentul tradițional, panourile SIP cu oxid de magneziu asigură valori mai bune la foc; nu arde la 800 ℃ și nu are o limbă de flacără la 1200 ℃ – una dintre cele mai înalte grade incombustibile și ignifuge, clasa A1.

Panourile MgO SIP oferă un înveliș pentru podele, acoperișuri și pereți – întârziind creșterea mediului periculos și acordând timp adecvat oamenilor să iasă dintr-o clădire în flăcări și, de asemenea, să salveze bunuri din aceasta. De fapt, poate absorbi multă energie termică și oferă rezistență la foc timp de până la 3 ore.

Absorbție sonoră și seismică

Panourile MgO nu se desprind în timpul presiunilor ridicate ale vântului, deoarece sunt fixate cu șuruburi de fixare personalizate. De asemenea, asigură o bună absorbție a sunetului datorită microporului format de structură. Izolația fonică de gradul A asigură un mediu de viață liniștit.

Construcție convenabilă

Conferirea rezistenței la foc este, de obicei, o chestiune de urgență a construcțiilor, motiv pentru care proprietarii acestoracaută întotdeauna o nouă tehnologie de construcție, care nu numai că este convenabilă, dar oferă protecția suplimentară necesară și scade costul general al asigurării.

Plăcile MgO pot fi instalate cu o singură funcționare – de obicei au de 8 ori mai multă protecție comparativ cu aplicarea acoperirii ignifuge pe perete. De asemenea, sunt ușor de tăiat, găurit, vopsit, rezistente la cuie, iar transportul este ușor datorită caracteristicilor lor robuste. De fapt, facilitățile pot reduce durata proiectului cu 30-50%. În timpul procesului de instalare, SIP-urile MgO sunt fixate pur și simplu pe placa de bază folosind șuruburi, spini de cherestea și spume de pulverizare.

Panourile de perete MgO pot fi acționate cu ușurință cu o metodă de agățare umedă și uscată. Mai mult, panourile au bariere de apă integrate, care sunt izolate simultan cu foaia de construcție. Panourile ignifuge MgO nu sunt doar o soluție incredibilă pentru protecția împotriva incendiilor, ci sunt, de asemenea, ușoare, compacte în structură și oferă o bună stabilitate.

Comandați chiar astăzi plăci MgO ignifuge de gradul A!

În calitate de furnizori de plăci de perete din oxid de magneziu, oferim plăci și panouri de top din oxid de magneziu rezistente la foc ! Contactați-ne  pentru mai multe informații.

 

Aveți întrebări legate de produsele din MgO?

Oferim consultanță pentru produsele noastre, acestea având utilizări multiple în domeniul construcțiilor și nu numai,