De ce panourile SIP din MgO cresc în popularitate?

Adesea utilizate în proiecte comerciale, panourile izolate structurale (panouri SIP) și-au găsit acum drumul în structurile rezidențiale. studiile arată că dimensiunea pieței globale SIP a fost estimată la aproape 823,6 milioane EUR.

Cererea în creștere pentru soluții rezidențiale accesibile și rentabile determină nevoia de sisteme de construcții durabile și performante. Mai mult, industrializarea rapidă și urbanizarea rapidă atrag proiecte de construcție enorme – și acolo intră SIP-urile!

Ce sunt SIP-urile

SIP-urile sunt panouri de înaltă calitate utilizate în mod special în construcția de podea, tavan și perete. Miezurile panoului au spumă izolantă intercalată între două plăci structurale. Forța remarcabilă și robustețea fabricării este ceea ce face SIP-urile populare printre constructori.

 

Să ne uităm la alte motive pentru care SIP-urile sunt în plină expansiune în proiectele de construcție a locuințelor:

Un nivel suplimentar de protecție – rezistență la foc

SIP-urile MgO sunt următoarea generație de plăci MgO de pe piață. În afară de durabilitatea și rezistența incredibilă, acestea au o clasificare la foc mult mai bună decât panourile tradiționale OSB și panourile din fibrociment.  

Procesele de construcție majoritare ce folosesc SIP-uri MgO asigură cel puțin o perioadă de până la patru ore de rezistență a zidurilor la foc. SIP-urile MgO nu numai că creează o barieră de protecție pentru a separa ocuparea și zonele periculoase, dar pot rezista și la temperaturi de până la 1200 ℃ timp de 240 de minute – considerate ca fiind cele mai bune performanțe la foc la nivel mondial. Mai mult decât atât, aceste panouri respectă cerințele stricte ale normelor din cu privire la incendii din UE.

Sistem de perete ecologic și economic

SIP-urile MgO sunt denumite „materiale de construcție verzi” deoarece producția lor nu implică metale grele sau solvenți organici.

În plus, caracteristicile lor rezistente la umezeală le fac perfecte pentru climă umedă și temperată. Sunt dure, puternice și pot rezista la creșterea mucegaiului și patrunderea umiditatii.

Panourile MgO reduc costul proiectului de construcție, deoarece nu necesită un timp alocat pentru uscarea pereților. Suprafața exterioară a panourilor poate fi acoperită cu piatră de furnir de cărămidă, un finisaj din stuc sintetic sau piatră pentru a oferi un exterior robust.

Un panou structural izolat poate fi, de asemenea, personalizat în diferite densități, forme, dimensiuni și aspect. În plus, proprietățile și costurile optimizate oferite de SIP-uri sunt conferă continua creștere a cererii în proiectele de construcții rezidențiale.

Contactați-ne astăzi!

Oferim plăci de înaltă calitate și panouri SIP cu oxid de magneziu ce oferă rezistență la foc, rezistență structurală și niveluri de izolație remarcabile. Contactați-ne  pentru mai multe informații.

 

 

 

Aveți întrebări legate de produsele din MgO?

Oferim consultanță pentru produsele noastre, acestea având utilizări multiple în domeniul construcțiilor și nu numai,