Beneficiile unei case modulare și rolul plăcilor MgO​

Casele modulare au devenit un fenomen global,  industria construcțiilor în general dezvoltându-se rapid. Prefabricarea elementelor de construcție este privită ca o soluție rentabilă și convenabilă și a revoluționat modul în care companiile de construcții desfășoară operațiuni. Ce este o casă modulară și de ce este atât de populară? Să aruncăm o privire mai atentă.

Înțelegerea unei case modulare

Construcția unei case modulare este un proces în care secțiuni mari ale unei clădiri sunt asamblate sau construite în afara amplasamentului. Procesul de construcție se desfășoară în condiții controlate și utilizează aceleași coduri și standarde de construcție, dar este finalizat în aproape jumătate din timp ca un proiect de construcție tipic. Gândiți-vă la construcția modulară ca la un proces desfășurat într-o unitate de producție interioară în care sunt create, asamblate și instalate diferite componente ale unei clădiri. Clădirile prefabricate sau componentele clădirii sunt apoi transferate pe amplasamentele relevante.

Deci, care sunt beneficiile unei case modulare? Ei bine, pe lângă faptul că economisește timp și crește eficiența, de asemenea:

Reduce costurile

Construcția modulară este un proces rentabil. Reduce costul forței de muncă calificate și oferă opțiuni de plată flexibile care completează perioada scurtă de construcție. Procesul include de obicei și proiectarea clădirii, eliminând costurile și cheltuielile suplimentare de arhitectură.

Folosește materiale durabile

Clădirile modulare sunt de obicei construite cu materiale care sunt proiectate să reziste mult timp, precum panourile din MgO. Acest lucru asigură că clădirile modulare pot rezista mai mulți ani fără a suporta daune structurale. Materialele utilizate pentru construcție ajută la îmbunătățirea izolației fonice și a izolației la foc, făcând produsele finale (cladiri) mai durabile.

 

Minimizează deșeurile

Construcția modulară ajută la reducerea cantității de deșeuri generate după fiecare proiect. Procesul de fabricație în interior tinde să maximizeze reciclarea și folosește materiale reciclabile pentru construcția diferitelor componente ale clădirii.

Acest lucru face din construcția modulară un proces ecologic. Optând pentru construcția modulară, nu numai că utilizați materiale durabile și reciclabile, ci și investiți în construcții durabile.

Utilizarea plăcilor de oxid de magneziu în construcții modulare

Plăcile de oxid de magneziu utilizate în proiectele de construcții modulare servesc ca alternative ecologice la panourile pe bază de gips sau plăcile de construcție de gips-carton. Plăcile MgO nu conțin azbest, amoniac, silice, formaldehidă și benzen. De asemenea, necesită, de obicei, aproximativ 25%-50% din energia utilizată pentru cimentul Portland , făcându-le panouri ecologice.

Aveți întrebări legate de produsele din MgO?

Oferim consultanță pentru produsele noastre, acestea având utilizări multiple în domeniul construcțiilor și nu numai,